Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - may 2017

Sista föreläsningen för terminen

Så då var det sista föreläsningen innan sommaren. Om ingen annan frågar då förståss.
 
Vi var i Tällberg igen, fjärde gången i år och det gick riktigt bra om jag får säga det själv. När jag var klar så var det mycket känslor i rummet. Kanske är det så förut, men den här gången så syntes det i alla fall tydligare.
 
Det var säkert hälften där inne som var känslosamma, där jag hörde att tårarna kom fram från några stycken.
 
Jag själv kände kraftiga känslor där den jag föreläser med kom fram och avslutade det hela med en historia om när jag äntligen hittade någon som älskade mig, även för ett litet tag. Om hur även när hon hade gjort slut med mig för sina egna rädslor att jag ändå kunde hitta det positiva över att jag äntligen kunde tro att om någon älskat mig en liten stund så finns det möjlighet igen.
 
Att man kanske äntligen var värd att bli älskad.
 
Jag tror att den avslutande historien gjorde att det blev enormt starkare och jag hade nog inte klarat av att berätta den själv där, men jag är glad att den kom ut.
 
Jag är glad att min historia och hur jag berättar påverkar så starkt, men samtidigt känner jag sorg att den finns. Att människor runt omkring i världen fortfarande känner så som jag har känt mig. Om att det finns så många som kanske aldrig märker hur livet kunde ha varit.

Den bästa

Idag så fick jag en komplimang från läraren som på komvux där jag föreläste senast som kan visa hur min och säkert många andras hjärna/hjärnor tänker.
 
Hon skrev till mig "idag så kom elev och sa att din föreläsning var den bästa under utbildningen".
 
Den första tanken var att jag var bäst på hela utbildningen. Den är nästan slut nu och jag var bäst.
 
Men sedan kollade jag närmare för att titta så att det verkligen var så att jag var bäst på hela utbildningen och sedan kom tankarna och osäkerheten. Var det så att jag var den bästa delen på hela utbildningen eller var det så att jag var den bästa av de föreläsare de hade haft.
 
Hur många hade de haft eller hur få hade de haft. Vad jämför jag mig med. Jag vill ju göra en enorm påverkan och att vara bäst av tre föreläsare hur mycket betyder det egentligen. Borde jag fråga vad exakt det menas eller borde jag nöja mig att det var en komplimang. Hur långt räcker det egentligen. Är det fel av mig att fråga närmare.
 
Tänk att en positiv sak kan snabbt ändras av osäkerhet.
Det kom till och med en person från föreläsningen till caféet idag och berättade att denne tyckte om föreläsningen. Ingen aning om det var samma person, men det kändes inte som det.
 
Jag får se vad som händer, jag kan säga både bra och dåliga orsaker till att fråga närmare.

Föreläsning

Idag så var det ytterliggare en föreläsning. På komvux den här gången där det var runt 25 stycken som lyssnade på mig.
 
Jag är faktiskt riktigt nöjd. Det kändes som om jag fick med allting. Jag var inte direkt nervös, men inte alls så tom som jag brukade vara förut.
 
Det liksom bara fungerade.
 
Det känns inte som den bästa föreläsning jag har gjort, men ändå så gör den det. jag vet inte riktigt hur jag skall förklara det.
 
En gång så blev det så känslosamt att jag nästan började gråta framför allihopa, men det gjorde ingenting. Ingen flyktkänsla och känslan av att vilja gömma den var minimal. Jag ville bara samla mig lite för att skingra tankarna och fortsätta, men jag ville inte stoppa gråten för att det kändes dåligt på något sätt.
 
Det var en skön känsla.

perfektion

 
Vad produktiv jag kände mig idag. Skrev om det här i början också, men nu blev det en liten film istället. Min föreläsning får nog komma i vågor.
 
Eller så får jag faktiskt en av mina föreläsningar filmade i stället. det är så mycket lättare att prata framför publik. (överraskande nog)
 
Ska nog göra som andra som gör youtube filmer. Jag skall påpeka att dela eller gilla gärna filmen om ni tycker att det är värt det.