Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - july 2017

Studier

Så nu har jag kommit in psykologi kursen på högskolan i Kristiansstad.
 
Jag bestämde mig till och med för att se om jag kunde få lite studiestöd i samband med mina arbeten och studierna och det funkade. Inte så mycket, men alltid något.
 
Vi får se hur det går, lite osäker som vanligt om jag kommer att kunna lägga ner tillräckligt med tid på studierna, men det är i alla fall någonting jag är intresserad av. Dessutom så tror jag att jag har en del grundläggande kunskap i ämnet.
 
Jag hoppas i alla fall att det kommer att gå bra. Kanske till och med skall satsa på att få ett vg den här gången istället för vad jag alltid tidigare gjort. Att bli nöjd över att bara få godkänt.

Kämpa

Igår så var det dags igen. Jävlar vad jag har kämpat för hennes skull. För det jag hoppades skulle vara för vår skull. Jag har gjort saker som jag aldrig någonsin tidigare skulle ha vågat.
 
Jag har gett av hela mig själv och dessutom varit beredd att gå väldigt långt för att hon skulle kunna känna sig trygg och må bra. Och det värsta är egentligen att jag har fått henne att känna sig trygg och må bra när hon är med mig, men det är allt det andra som är runt henne. De andra människorna som har en alldeles för stor plats där och får henne att må dåligt och fått henne att må dåligt under hela hennes liv.
 
Det är så fruktansvärt jobbigt att se på hur hon lider och ändå så behåller hon dom i sitt liv och skjuter bort mig. Att hon inte klarar av att släppa och gå vidare. Att hon inte är redo att gå vidare.
 
Även om hon försöker en hel del så märks det inte. Det känns som om jag är helt ensam i att försöka få det att fungera och jag bara får träffa henne på hennes villkor. När hon klarar av det. Det känns som om jag hamnar bakom en massa andra saker hela tiden och det fungerar inte. Jag vill ha allt och att bara få känslan som om det vore ett distansförhållande på hundra mil när vi bor ungefär tusen meter ifrån varandra är inte alls bra.
 
Tillfällen där jag väntar att få träffa henne så kan vad som helst hända och det inte blir av någonting. Och inget svar på att vi kanske skall göra så här istället och varenda gång jag kommer med förslag så slås de bort. De fungerar inte av en eller annan anledning.
 
Även om det är fruktansvärt jobbigt och jag mår mindre så vägrar jag att dra ner mig. Nu är det uppehåll eller slut, jag vet faktiskt inte riktigt vad och vi får se hur det blir i framtiden om hon hör av sig igen. Jag vill fortfarande att det skall fungera, men vi måste vara båda två som kämpar. Att det här är någonting hon verkligen vill.  Jag måste känna den känslan i alla fall annars så känns det inte som det är någon mening för jag vet att det inte kommer att fungera.

Hot

Det har blivit så att jag har träffat henne igen till och från. Vilket har gjort att jag har träffat ett av hennes ex och han är ingen snäll människa. Han förföljer henne och hotar och trycker ner henne när han kan.
 
De två gånger jag har träffat honom så vill säger han åt mig att försvinn härifrån. Hon är min. Det märks så tydligt hur långt borta han är och hur sjuk han egentligen är. Han skulle nog utan tvekan kunna misshandla mig och inte må dåligt av det. Och jag tror inte jag skulle kunna vinna för jag inte har den där instinkten.
 
Jag minns den tiden när det gick ungomar på väg mot mig på samma sida gatan och jag blev så rädd för att om de skulle vilja fråga någonting att jag bytte sida, men här är jag nu istället. Han står och säger åt mig att försvinna därifrån och jag är livrädd i kroppen och säger nej. Att jag lämnar henne inte med honom.
 
Tekniskt sett är jag nog inte rädd för honom utan mer att hela situationen är som den är. Att jag aldrig varit med om något liknande eller att han skall skada henne. Att jag inte skall räcka till.
 
Jag har försökt att spela in samtalen där, men programmet har inte fungerat, men nu har jag ett nytt som kanske fungerar om det skulle hända igen. Jag vägrar att fly från honom och där känns det bra. Det blir lättare.