Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - december 2016

Förändring i Bilder

Ok, jag vet att jag är dålig på att lägga ut egna bilder. Det har hänt extremt få gånger och i första hand är det för att jag aldrig tar mig tid till detta. Men efter att ha tagit en bild på julafton som jag var nöjd med så var det väl dags att visa hur jag ändrats i utseende under de senaste åren. Jag har faktiskt väldigt få bilder av mig själv så här kommer några. Tyvärr så är jag inte ensam i vissa bilder, brukar inte vilja lägga ut andra, men jag har i alla fall frågat och om de vill att jag skall ta bort det igen så är det bara att säga till.
 
Här är jag maj 2013. Bilden är tagen hemma hos mig och en av de första jag tagit efter jag skaffade en ny mobil. Jag ville börja lägga ut egna bilder, men det blev aldrig av.
 
Jag och min systerdotter 2013. Hon är född i maj så jag tror inte det här är så långt efter. Kanske juni eller juli.
Här sitter jag och min systerson och hennes man och spelar talisman på julen 2013. Ingen aning om vem som vann, men jag tror att min syster tog bilden.
Här fyller min systerdotter ett år. Det måste då vara maj 2014. Hon ser äldre ut, men hon var tidig på att börja springa omkring.
 
Januari 2015 på caféet som jag jobbar på. Vi har rätt tomt nära jul och jag minns inte varför jag ville ha den här bilden, men det fanns en orsak.
 
 
Selfie bild jag tog i Holland när jag var där. Jag blev aldrig nöjd över den här bilden, men här är den i alla fall.
 
Här är april 2015 och här hade effekten av att jag börjat boxas och slutat med godis börjat synas ordentligt. Jag kände mig smal. Det var synd att det inte gick att fortsätta med boxningen och att jag fastnade i sockret igen. Men vi får se hur framtiden blir.
 
December 2015, När jag var på endagskryssning med en polare. En resa som jag minns så väl och var helt klart utanför det vanliga.
Julafton 2016 när jag sitter och väntar på att få skjuts till min syster (i förrgår så färskare än så här blir det nog inte). Jag är faktiskt rätt rejält nöjd med fotot och det händer inte ofta. Tanken när jag tittar på det här är gud vad jag har växt upp. Särskilt om man jämför med bilden för tre och ett halvt år sedan. Det är inte bara skägget utan hela jag är annorlunda.  

Kontemplation

På tågresan mellan västerås och stockholm på julafton så fick jag tid att sitta och kontemplera över det som varit.
 
Det var länge som tacksamheten varit så stor som igår. Om personer som jag träffat och mött i mitt liv under de senaste åren.
 
Tanken över om det jag skrev förut om att inte haft en dålig jul förut fick mig att också tänka efter. Kanske var hela den här julen den bästa julen någonsin. Inte för att det hände något speciellt utan bara att jag var jag.
 
Det är så svårt att förklara i ord, eftesom det mesta är som jag förut påpekat, alla de där smådetaljerna som så många tar för givet. Alla de detaljer som gör en helhet som är i efterhand omöjliga att beskriva.
 
Jag har haft en god jul och jag hoppas att ni också haft det.
 

Så långt det gått

Spenderar lite jul nu i hallstahammar hos min äldre syster. De håller just nu på med mat så jag tänkte ta mig lite tid att skriva.
 
De gånger jag är här märker jag så tydligt hur mycket annorlunda jag är idag. Hur fantastiskt stor skillnad det är från då till nu.
 
Förut på den tiden när jag kom hit så var jag aldrig hit ensam. Min yngre syster var den som kom hit och jag följde med. Jag ville väl hälsa på, men det fanns aldrig något engagemang från min sida. Även fast det fanns folk så var jag fortfarande alltid ensam. Det fanns inte särskilt många samtal som jag var intresserad av och jag sitter oftast för mig själv och gör något annat.
 
Nu är jag här och hälsar på själv och skall vidare till min yngre syster i stockholm på eftermiddagen. Men tiden när jag är här så är det mycket bättre. Från att inte ha någon kontakt alls fastän man var mitt emot varandra till att faktiskt kunna se alla de små detaljer som tidigare hindrat mig och se att de är borta. Det är svårt att inte bli känslosam över hur tacksam jag blir över vem jag blivit.
 
Det skall dock påminnas att det inte känns dåligt över vad som varit. Hade det inte varit som det varit så hade jag aldrig kunnat känna den här fantastiska tacksamheten över hur det är nu.

Lite samhällsinformation

Jag fick lära mig någonting nytt som jag inte visste innan. Det går att när som helst gå att kunna läsa sin journal för att få reda på vad de skrivit om en.
 
Det är bara att gå in på sidan 1177.se och sedan leta upp det eller följa länken. https://kontakt.minavardkontakter.se/mvk/login/login.xhtml
 
Du behöver dock kunna använda bankid för att komma in så att de vet om att det är du som gör det.
 
Jag har faktiskt vart in och tittat lite. Vet inte hur långt bakåt texten är, men skall titta efter mer när jag har tid.
 
Var försiktiga med texten där dock, ni kanske inte gillar det ni ser.