Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - july 2015

Gamers

Tre år innan youtube så skapades denna film av ett gäng rollspelare för att kunna skämta om den genre som jag själv har spenderat så mycket tid hos.

En vän till mig hittade den upplagd på en hemsida så att vem som råkade hitta den kunde gratis komma dit för att få sig en titt. Jag har ingen som helst aning om hur vännen hittade den, men den här filmen är helt klart en av mina bättre minnen. En film som jag och de som jag spelade med kunde titta på tillsammans och ha roligt åt gemensamma skämt.
 
Jag har ofta funderat på hur icke rollspelare skulle tycka om filmen och se hur många av de interna skämt som finns som andra också skulle tycka är roliga. Jag vet att under många av de äventyr som vi har spelat så har flera av de saker som händer i filmen också hänt oss. Som att till exempel att om en av oss inte kunde vara med och spela så står dennes karaktär i ett hörn och gör ingenting samtidigt som ingen gör något mot denne. Eller så är karaktären borta och magiskt kommer fram när någon kommer på denne.
 
Nu för tiden finns det en tvåa också som gjordes med bra mycket bättre budget och mycket mer arbete bakom. Gruppen som gjort dessa filmer har också gjort flera andra enligt mitt tycke väldigt roliga saker som har mycket med spelhobbyn att göra med.
 
Jag inte direkt förtjust i slutet, men det finns nog andra som gör det.
 
Jag känner igen mig själv väldigt mycket på spelledaren i filmen på hans sätt. Inte för att jag riktigt är så längre, men det är mycket så jag såg på mig själv förut. En tyst person som nästan bara kunde prata när jag var i ett sådant här sällskap och i en sådan här situation.
 
 
 
 
film - roligt - rollspel

En era är över

Jag hade visst möte med en av mina boendestödjare idag. Vi hade ett möte innan semestrarna om att jag eventuellt ville ha kvar dem som stöd i bakgrunden utifall om jag om jag skulle behöva dem.
 
Men idag så hade jag helt glömt bort mötet och märkte att jag knappt har tänkt på dem alls sedan förra mötet.
 
Vi pratade lite, men det kändes självklart nu att jag inte behövde dem längre. Jag är fruktansvärt tacksam över att de funnits för mig under de senaste åren och utan dem så hade jag inte varit den jag är idag.
 
Jag är glad över att jag tog chansen och lät dem komma in i mitt liv fastän det var så svårt i början, men idag så var det så att de behövs inte längre i mitt liv. Inte ens som skyddsnät.

Bygga en framtid

 
Jag håller på att titta lite på "Orange is the new black" och en av personerna där säger till en annan:
 
"Om du inte bygger en framtid är det för att du inte tror att det finns en framtid."
 
Jag funderar på om jag skall som vanligt ta mig själv som exempel, men det finns ingenting nytt att skriva om vad som har hänt och hur det påverkat mig. Det är som vanligt samma sak men med en ny infallsvinkel. Men det som händer är faktiskt att jag håller på att äntligen bygga framtiden på riktigt.
 
Det är inte så långt kvar tills att det blir delvis ett nytt arbete som jag har alldeles för lite information om vad det innebär. Jag sökte till och med ett jobb till stor del för skojs skull förra veckan. Ett arbete för att spela in en flera filmer i stockholm för pyssel med barn. Även om jag inte räknar med att det kommer att bli något så är det i alla fall en början.
 
Jag bygger upp mitt hem och mig själv, med en hel del hjälp från mina vänner. Nya möbler, växter, tankar, musik, ideer och erfarenheter. Fler saker att bygga upp mig själv med.
 
Även om det inte alltid är lätt så är det faktiskt riktigt skönt att se att jag har en framtid. En riktig framtid som jag får vara med och välja på.
framtid

Slutet

Det har varit ett tag sedan nu (för att vara mig) och jag börjar mer och mer fundera på slutet här.
 
Det är flera orsaker till varför jag började skriva. Den största tanken var väl att bara få ut mig det. Att bara kunna få det utskrivet och berättat för så många som möjligt.

Till stor del handlar det nog också om den grundläggande tanken att bli sedd. Att kunna vara omtyckt även om jag kände mig annorlunda. Även om jag inte tyckte om vem jag var. Sedan har jag haft ett fruktansvärt grundbehov att få ur mig saker.
 
I takt med att jag minskat skrivandet så har jag saktat ner. Jag har oroat mig för att om det har varit ett dåligt tecken, men kanske det inte är så
 
Behovet av att få ut mig saker har minskat och tanken på att skriva för mycket kanske påverkar mig negativt i längden har börjat bli en verklighet. Att det kanske är dags för mig att ha fler saker för mig själv. Saker som kanske inte alla behöver veta. Eller ännu bättre så börjar jag omprioritera vad som är viktigt för mig
 
Det som är viktigt är inte längre att leta upp saker på insidan på samma sätt. Det handlar mer om att ha ett bra hem och en bra omgivning runt mig.
 
Även om jag leker med tanken på att det här kanske blir det sista jag skriver så tror jag inte att det kommer att hända. Men den dagen jag slutar att helt skriva (även om det är nu) så kommer jag nog inte att säga någonting definitivt. Så jag tänkte säga i förväg att om jag försvinner härifrån så är det som det är. Förhoppningsvis så har jag kommit till något som gör mitt liv ännu bättre.