Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - august 2016

Kom aldrig tillbaka

 
Det fanns en person som jag avskydde så fruktansvärt mycket.
 
När jag tänkte på honom så ville jag utrota minnet från honom till att inte vara någonting alls kvar.
 
Under så lång tid så trampade jag på hans minne om och om igen i förhoppningen av att han skulle vara helt borta och aldrig mer komma tillbaka.
 
Den personen som jag avskydde var den som jag var en gång i tiden. Den svaga och inlåsta människan som inte hade någon framtid. Den som hade gett upp livet för att den inte såg någon väg ut. Den som antog att det alltid skulle fortsätta som innan.
 
Jag visste att det inte var hans fel, men ändå så gick det inte att förlåta honom.
 
Men som det är just nu så finns det ingenting att förlåta. Nu när jag slappnat av så märker jag att det finns en hel del av honom som är kvar. Många delar som det inte gör så hemskt mycket av att de finns där. 

Ok

Det fungerar fortfarande och det känns så konstigt.
 
Jag tror att jag kommit tillbaka till normaltröttheten nu och ännu så känns allting ok. Jag har minimala behov över att prata ut mig.
 
Jag minns den tiden när jag sade att jag mådde ok, men i takt med att jag började må bättre så förstod jag hur illa jag egentligen mådde. Hur blind jag varit när det enda man ser är dagarna som försvinner iväg till ingenting.
 
En sådan resa det har varit.
 
Jag vet inte ens om jag kunde föreställa mig att jag kunde känna mig så här inombords. Även om jag inte riktigt litar på att jag känner så som jag gör så är det nog bara så.
 
Blir känslosam fortfarande när jag tänker på hur bra det är mot då.

Livet fortsätter

Livet fortsätter....
 
Tröttheten blir mindre och mindre. Jag har äntligen fått tag på nya glasögon efter ha varit utan dem i flera veckor och jag ser saker och ting riktigt bra igen. Lite kul när allting är så mycket mindre och närmare, men ger lite illamående också som förhoppningsvis försvinner snart.
 
Jag har testat på mindfullness för första gången i mitt liv i kvarnsvedens vårdcentral. Jag har varit så avslappnad på senaste tiden så att det för en gångs skull inte fanns någon känsla över att det skulle känna dumt eller något liknande. Det var ok, men jag kände mig nöjd innan tiden var klar. Jag har svårt att tro att det är något för mig, men jag tänkte väl pröva en gång till innan de ändrar sina tider.
 
Bågskyttet som jag ville prova på har inte blivit av. Delvis för att jag varit trött och delvis för att min kompis inte kunnat, men kanske imorgon.
 
Jag har varit flera gånger på ACA-möten. Inte för att jag känner att jag behöver,men mer för att träffa nya människor och kanske dela med mig så att jag kan hjälpa andra. Jag får även tankeställare själv där, så det är väl bra. Det känns dock svårt att gå dit för att jag inte direkt har något tydligt mål med det, men kanske det är det som är poängen.
 
Så allting är ok och oftast rätt skönt. Jag har mindre saker jag behöver få ut mig. just nu. Det finns flera saker jag gör och som jag tänker på, men behovet att skriva om det är mindre. VIlket göra att om det bara varit för tröttheten så hade jag fortfarande skrivit nästan varenda dag.
 
Så livet fortsätter....

Vem jag är

Jag såg en lista facebook där det fanns ett flertal saker som man skulle tänka på för att må bättre och en sak fastnade lite extra.
 
Det var att man skulle sluta upp med att förklara vem man är och det är väl någonting som jag gör hela tiden.
 
Om och om och om igen och ändå så blir det aldrig så att det kommer igenom.
 
Egentligen är det nog rätt omöjligt att förklara vem man är eftersom det är för mig så mycket lättare att vara konsistent när jag är pigg och mår bra samtidigt som man tar ut lite i svängarna när man är trött eller inte alls särskilt stark.
 
Jag har sagt några gånger att jag säger sanningen just nu för senare så kanske jag ändrar mig för att jag känner annorlunda. Det är så som att en dag det jättebra att göra en viss sak, samtidigt som jag inte alls vill göra samma sak en annan dag. Det kan också vara att jag tycker en sak är ok när jag blir tillfrågad, men när jag får tid att tänka på det så är det inte alls lika ok.
 
Sedan är så mycket beroende på andra. Hur de känner sig för tillfället och vad det man säger betyder för dem. Även om jag säger någonting så kommer saker och ting aldrig vara ett och samma. Det beror också på vilka saker denne lägger tyngd på. Sedan beror nog också en hel del hur mycket personen i fråga litar på mig.
 
Det finns nog massvis av olika saker som kan påverka vem jag är och vad jag gör.
 
Skall väl kanske försöka påminna mig själv att jag är den jag är så är det bara att vara nöjd över det.