Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - march 2017

Teater

Det har varit rätt långsamt med att få i gång teatern som jag skrivit om förut på ena arbetet, men de senaste tre veckorna så har vi haft en timmes långt pass på torsdagarna och det har faktiskt varit fruktansvärt roligt.
 
Det är inte alls som teatern som jag var med i förut där jag hade en liten roll att träna på utan det här var bara olika teaterövningar om att kunna slappna av och samtidigt kunna koncentrera sig på scen och det här är en sak som flera personer skulle kunna träna på och må bättre.
 
En av övningarna var att stå där uppe och när någon först pekar på en och säger HOOO högt så skall jag säga HAAAA och sträcka upp händerna. Sedan så skulle de på varsin sida om mig säga HIII högt och göra en huggrörelse mot mig. Sedan ropar jag HOOOO och pekar på en annan så börjar det om igen. Känns jätte dumt i början, men det släpper när jag började slappna av och ha roligt.
 
Jag brukade ofta tänka på att improviserad teater var svårt och jag skulle aldrig klara av detta, men det fanns också flera övningar där vi fick improvisera fram saker och det gick riktigt bra. Idag vid tredje tillfället kunde jag släppa en hel del och bara vara. Jag var riktigt uppspelt och det var rätt enkelt. (Har dock en känsla att det skulle vara mycket svårare framför publik, men vem vet). Det är dock roligare än vanlig teater.
 
Tyvärr så kommer det vara ett längre uppehåll eftersom han som har hand om teatern har ledigt och sedan blir det sommaruppehåll så det kommer inte att börja förrän i september igen. Det hade varit roligt att fortsätta med det här så tidigt som möjligt.

Bio

Gick på bio idag... ensam.
 
Jag var så trött efter jobbet, men hade bestämt mig för att jag måste göra någonting och det var så länge sedan jag gick på bio. Jag tvekade gott och väl om jag ville spendera pengarna och om jag ville verkligen gå själv. Funderade om jag skulle lägga ut en allmän fråga på facebook och se om någon ville gå med mig. Ursäktade mig att det var bara en timme innan visning som jag tänkte på det så jag gjorde det inte.
 
Jag vågade väl inte riktigt, exakt varför är väl bara att det är något som jag aldrig gjort tidigare och det är svårt att våga göra någonting som jag inte är van vid.
 
I alla fall så är jag riktigt nöjd över att jag gick.
 
Det var filmen Logan (wolverin om ni vet vem det är). Filmen var väl ok, inget speciellt, mer brutal än de tidigare eftersom den var mer riktad till äldre, men de hade gott och väl haft den mindre brutal och den hade varit precis lika bra. Orsaken till varför jag är så nöjd är att det var länge sedan jag kände mig så avslappnad som jag gjorde där. Det var skönt att bara vara där inne i biosalongen och det kändes som semester från allting annat.
 
Det var nog rätt bra att jag var själv också för det hade nog inte blivit samma känsla, dessutom var det bara tre till i salongen. Visserligen var det den mindre salongen, men det är alltid riktigt skönt när det inte är många där.

Ok

 
Jag brukar berätta att jag minns den tiden när jag gick till psykiatrin och mådde ok och sedan när jag mådde bättre så lärde jag mig att förstå hur dåligt jag egentligen mådde.
 
Under det senaste året så har jag mått ok och då är det nog inte så konstigt att tanken kommer tillbaka över hur mår jag egentligen.
 
Om jag skall vara helt ärlig så är det nog inte helt ok hos mig.
 
Har sovit rätt dåligt de senaste dagarna och jag har känt mig låst i ett mönster under så lång tid och idag så kom känslan över att jag vill bara iväg. Lämna Borlänge bakom mig och börja om igen. En tanke är oron över hur flytten skulle vara och hur dyrt det skulle bli, men idag kom tanken.
 
Sälj iväg allt och börja om bara.
 
Det kändes faktiskt rätt befriande, en ursäkt mindre, för egentligen så är möbler och sådant lätt utbytbart. Allt går att byta ut utom katten. Han får följa med.

Föreläsningar

 
Så då hade jag mina två föreläsningar idag.
 
Det känns konstigt inombords.
 
Det är lite som innan, men mer av samma sak. Jag blir lugnare inombords och det blir lättare på många sätt, men samtidigt så är tomheten större varenda gång.
 
Jag vet att jag gjorde bra ifrån mig men jag märker det inte. Inte ens riktigt även om de kommer fram till mig och berättar det för mig. För det gör de.
 
Jag känner mig stärkt efter dessa som innan och det här är det jag vill hålla på med, men ändå i samband med att rädslan är mindre så är den här tomheten bara där. Så svårt att riktigt sätta fingret på.
 
Kanske läser jag in alldeles för mycket i allt, men det gör det inte bättre på något sätt. Bara annorlunda.