Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - Hot

Hot

Det har blivit så att jag har träffat henne igen till och från. Vilket har gjort att jag har träffat ett av hennes ex och han är ingen snäll människa. Han förföljer henne och hotar och trycker ner henne när han kan.
 
De två gånger jag har träffat honom så vill säger han åt mig att försvinn härifrån. Hon är min. Det märks så tydligt hur långt borta han är och hur sjuk han egentligen är. Han skulle nog utan tvekan kunna misshandla mig och inte må dåligt av det. Och jag tror inte jag skulle kunna vinna för jag inte har den där instinkten.
 
Jag minns den tiden när det gick ungomar på väg mot mig på samma sida gatan och jag blev så rädd för att om de skulle vilja fråga någonting att jag bytte sida, men här är jag nu istället. Han står och säger åt mig att försvinna därifrån och jag är livrädd i kroppen och säger nej. Att jag lämnar henne inte med honom.
 
Tekniskt sett är jag nog inte rädd för honom utan mer att hela situationen är som den är. Att jag aldrig varit med om något liknande eller att han skall skada henne. Att jag inte skall räcka till.
 
Jag har försökt att spela in samtalen där, men programmet har inte fungerat, men nu har jag ett nytt som kanske fungerar om det skulle hända igen. Jag vägrar att fly från honom och där känns det bra. Det blir lättare.