Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - september 2019

Hemma och hälsar på

Det var länge sedan jag skrev något här nu. Jag är hemma i Sverige och hälsar på. 
 
Jag har varit i Irland ett år och tre månader nu. 
 
Även om det mesta är som det alltid har varit och jag har haft hosta i många månader här så har det varit rätt bra. 
 
Jag kämpar fortfarnade mot min ensamhet, och har hittat en app som heter meetup.com som ger en massa förslag till olika saker som personer här gör. Jag är ute kanske en gång varannan vecka och testar på saker. Jag har varit på bio med 8 personer som jag aldrig träffat förut. Jag har spelat poker med en grupp människor. Jag har varit på teater övninger och komediövningar. Jag har varit på brädspelsgrupp och grupper där man träffar nya människor bara för att.
 
Jag tycker fortfarande om mitt jobb väldigt mycket. Fick faktiskt befodran i maj i år. Nu tar jag hand om de svårare ärendena förutom att hjälpa till och svara i telefon. Jag har blivit tillsagd att jag är den enda där som kan ta kontakt med de personer som kan vara extra arga för att de inte fått hjälp på länge eller säga till när vi inte kan hjälpa dem. 
 
Jag tyckerr om när det är mycket att göra och jag brukar vara den som tar mest samtal av allihopa där under dagarna och jag tror själv att jag lämnar väldigt många nöjda personer efter mig, även de flesta som har problem som tar lång tid att lösa eller i värsta fall inte lösas alls.
 
Oron att göra fel finns ofta där dock. Oron att jag skall få sparken eller bli tillsagd dock. Det är mycket hårdare arbetslandskap i Irland än vad det är i Sverige. 
 
Just nu går tankarna mycket på vad jag skall göra nu. Tittar lite på att flytta tillbaka till Sverige. Kanske någon annanstans. Även om jag är duktigt på engelska så är det lite jobbigt att prata det i längden. 
 
VI får se i första hand vad det finns för jobb. Om det finns något som jag hittar som verkar intressant och helst runt omkring vad jag tjänar nu. Vill helst inte få mindre betalt.