Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - january 2017

Är det här jag

Jag hade inte alls någon bra början på morgonen idag. Men jag tog till ett gammalt trick som jag brukade använda förut när dagarna inte alls var bra.
 
Att le stort för ingen direkt orsak alls. Det brukar fungera lättare när jag tänker på något positivt och tanken gick till tiden förut där jag gjorde samma sak och det hjälpte.
 
Det slutade med att när jag slutade arbetet idag så bestämde jag mig för att gå och klippa mig. Att göra någonting extra än att bara gå hem och när jag satt i stolen och tittade mig i spegeln så kom tankarna.
 
Där sitter jag och faktiskt tycker att jag ser bra ut. Inte för att det är första gången jag har haft de tankarna, men mer att det fanns en tid där de tankarna var så omöjligt långt borta. Att jag någonsin skulle kunna ha en möjlighet att ens tänka så med mitt utseende var inte ens en dröm. Mer fanns en dröm att jag skulle vara någon annan med ett bättre utseende.
 
Vad är det egentligen jag tycker om mitt utseende så vet jag inte. Jag bara är och jag tänke på är det här jag när jag tittade i spegeln. Är det verkligen så här jag känner mig. Men det blev bara att den jag såg i spegeln är inte jag utan bara ett utseende som inte var så illa. Inte fantastiskt eller speciellt, men helt ok.