Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - july 2015

Gamers

Tre år innan youtube så skapades denna film av ett gäng rollspelare för att kunna skämta om den genre som jag själv har spenderat så mycket tid hos.

En vän till mig hittade den upplagd på en hemsida så att vem som råkade hitta den kunde gratis komma dit för att få sig en titt. Jag har ingen som helst aning om hur vännen hittade den, men den här filmen är helt klart en av mina bättre minnen. En film som jag och de som jag spelade med kunde titta på tillsammans och ha roligt åt gemensamma skämt.
 
Jag har ofta funderat på hur icke rollspelare skulle tycka om filmen och se hur många av de interna skämt som finns som andra också skulle tycka är roliga. Jag vet att under många av de äventyr som vi har spelat så har flera av de saker som händer i filmen också hänt oss. Som att till exempel att om en av oss inte kunde vara med och spela så står dennes karaktär i ett hörn och gör ingenting samtidigt som ingen gör något mot denne. Eller så är karaktären borta och magiskt kommer fram när någon kommer på denne.
 
Nu för tiden finns det en tvåa också som gjordes med bra mycket bättre budget och mycket mer arbete bakom. Gruppen som gjort dessa filmer har också gjort flera andra enligt mitt tycke väldigt roliga saker som har mycket med spelhobbyn att göra med.
 
Jag inte direkt förtjust i slutet, men det finns nog andra som gör det.
 
Jag känner igen mig själv väldigt mycket på spelledaren i filmen på hans sätt. Inte för att jag riktigt är så längre, men det är mycket så jag såg på mig själv förut. En tyst person som nästan bara kunde prata när jag var i ett sådant här sällskap och i en sådan här situation.
 
 
 
 
film - roligt - rollspel