Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - december 2013

Gott nytt år

Mitt förra nyårslöfte var att det här året skulle bli det bästa någonsin. Det var första gången jag bestämde mig för ett nyårslöfte.
 
Det känns definitivt som det fungerade. Förra året och året innan har jag minnen av att jag var glad nästan konstant och detta år känns det lite som jag har landat på en någorlunda stabil nivå. Jag har gjort ett flertal saker som jag aldrig gjort förut. Ett flertal saker som jag aldrig trott att jag någonsin skulle göra förut. Jag har stora förhoppningar att nästa år kommer bli ännu bättre.
 
Det är så bra att kunna må bra. Det påverkar bara inte mig själv utan andra runt omkring mig. Det känns som om det finns flera i min närhet som också haft det bästa året hittils. Kan dock inte veta säkert men det känns i alla fall så.
 
Framtiden är alltid bättre. Den har inte hänt ännu och den går fortfarande att påverka. Tillåt er att ha det bästa 2014 ni kan så kanske 2015 blir ännu bättre. Allting behöver inte alls bli helt bra men jag är i alla fall nöjd om det antingen blir lite bättre eller att jag själv blir lite bättre att kunna tackla de eventuella problem jag stöter på.
 
Till er alla oavsett om ni firar nyår idag eller någon annan dag eller läser detta hundra år efter jag skrivit, så önskar jag er goda förutsättningar i framtiden.