Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - Nöje

Nöje

I lördags så var jag ute på förfest och sedan fortsatte kvällen vidare på hela huset i Borrlänge.
 
Särskilt den här kvällen har fått mig att tänka på hur det står till med mig. Förra året så var det första gången på många år som jag faktiskt har kunnat skratta på riktigt. Där hjärtat öppnades upp helt och jag kunde knappt sluta skratta i två veckor i sträck efteråt.
 
Men sakta och säkert så har skrattet också försvunnit och det finns en viss oro inom mig över vad det betyder.
 
När jag kom till dansen så blev jag både uppbjuden och bjöd upp några gånger och det gick bra. Det gick riktigt bra. Rejält avslappnad och bra kontroll över det mesta jag gjorde, men det fanns inte det jag sökte där. Det jag minns att jag såg hos andra.
 
Jag gick upp och dansade och sedan var jag klar. Det jag söker är ju det sociala och för mig är det att prata. I dans så blir det kanske alldeles för mycket fokus på uppgiften än själva dansen.
 
Om jag skall vara ärlig så vet jag inte vad jag kommer att göra av det här. Delvis så vill jag lämna det bakom mig, delvis så vill jag fortsätta för att se om det går att utveckla till så att det går vidare. Just nu så känns det som om den största orsaken till att jag vill fortsätta är bara för att bli bättre, men jag tycker att det borde vara för att det är någonting som är kul.
 
Sedan finns då förståss tanken att en stor orsak till varför jag har svårt att finna det roliga i saker är nog medicinen. Men om jag slutar helt med den så kommer nog allt det där andra tillbaka och jag tror jag inte är redo för det riktigt ännu.