Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter Länkbyten Fantastiskthelvete.blogg.se - Föreläsning

Föreläsning

Imorgon är det dags för föreläsning igen och jag tror att den här har varit rätt jobbig att vänta på. Mer än någon annan jag kan minnas.
 
Jag hade en föreläsning för finsam i oktober förra året (trodde inte det var så länge sedan) och inte så lång stund efter så kom en förfrågan om jag ville göra en annan för att de hade hört om mig där.
 
Em fråga jag fick tidigt var betalningen. Om hur mycket det skulle kosta. Finsam betalade en hel del, mer än vad jag kunde tänka på. Så minnet fanns kvar där om att jag ville ta betalt. Delvis för att jag hittat värde i mig själv och delvis för att betalningen inte går direkt till mig utan till caféet.
 
Jag berättade vad finsam betalt och det var alldeles för högt för dem så frågade jag vad de andra föreläsarna tog betalt och sedan satte jag ett pris lite högre än dem. Personen ville ta tid på sig och prata med de andra om de var beredda att bertala denna summa och jag trodde att det skulle nog inte hända.
 
Så fel jag hade... Första stressen var över.
 
Sedan kom det svåraste. Datumet jag fick var 8 november och det var början av året. Jag med mitt minne av datum och svårighet att organisera.
 
Att ha sådan här lång tid på sig är inte lätt. Stressen kommer och går. Om jag hade haft en månad på mig hade stressen varit högre vid sista veckan, men i det här fallet så började den med jämna mellanrum redan två månader innan.
 
Där jag måste försöka se vart jag skall vara och vilka tider jag skall vara där.
 
Jag tycker så mycket mera om ifall någon hade sagt kan du göra det nu, så blir det ok då fixar jag det, men det här har inte varit lätt.
 
Sedan att jag skall vara i Ludvika klockan kvart i åtta på morgonen hjälper inte till. Jag som inte är en morgonmänniska och utan jag har tron att i fall jag haft bil så hade det varit mindre stressande.